EXKLUSIVT MATERIAL

1 TIMMES INTRODUKTION TILL HOLIYOGA INKL PASS

GRATIS VIDEO >>>

DAGS ATT ANMÄLA TILL TERMINSKURSEN ONLINE MÅNDAGAR

TILLGÅNG TILL PASSEN HELA VÅREN ÄR EN BONUS, MEN JAG UPPMUNTRAR FRAMFÖR ALLT ATT DELTA IN REAL TIME SÅ MYCKET DET GÅR. Men först...bli MEDLEM! Då kostar det bara 1950 kr för en hel termin, se längre ner på sidan.

 

NEDRÄKNING FÖR UTBILDNINGSSTART

BLI LÄRARE I HOLIYOGA OCH GÖR DITT LIVS RESA IN I DIG SJÄLV

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MINUTER

00

SEKUNDER

ANMÄL NU TILL LÄRARUTBILDNING I HOLIYOGA  APRIL 2021 - NOV 2022

Nu är prospektet här och du kan göra din anmälan till nästa lärarutbildning. Det är redan flera anmälda, så är du angelägen, vänta inte! 

Utbildningen är april 2021 - nov 2022 och består av 13 moduler à 4 dagar + en reservmodul. Läs i prospektet hur utbildningen anpassats för ev virusmotstånd. Läs om:
- Vad HoliYoga är och gör för utövaren
- Kursplan
-Gästlärare
- Det sensationellt anpassade priset 49 990 kr inkl moms, just denna omgång och varför
- Hur ser en modul ut? Boende, mat, praktiskt

Läs och gör dig redo för en genomgripande upplevelse på djupet som för de allra flesta förändrar förhållandet till sig själv och livet.

ANMÄLAN >>>
PROSPEKT

HoliYoga ONLINE vt 2021

Du investerar i din glädje, närvaro och hälsa och du gör det på ditt sätt i höst!

Som medlem har du 450 kr rabatt! Ord. pris är 2400 kr. Bli medlem FÖRST och få rabattkod.

Oavsett när du börjar så ligger ALLA pass uppe hela våren att träna till i sluten fb-grupp.

Skönt att kunna stanna hemma när det behövs och mysa på Shanti när det går. Utan att känna stress att man missar något. Eller så gör du som många redan har valt - att i vår bara ta det lugnt på DISTANS men ändå känna samhörighet och community.
Kan det bli bättre?

Som medlem har du 450 kr rabatt! Ord. pris är 2400 kr. Bli medlem FÖRST och få rabattkod.

Boka din plats

GRATIS MEDITATIONER

Bli medlem GRATIS  i HoliYoga med Ulrica Liavor liksom hundratals andra blivit sedan sept 2020.

Som medlem kan du se vilka kurser som erbjuds och få härliga meditationer utan kostnad med jämna mellanrum.

Du blir inte bombad med e-post, i måttlig mängd får du tips om kurser och framför allt gratis meditationer, yoga, reflektioner, sånger mm ca 1 gång/månaden.
När du blir medlem får du din första meditation direkt!

Som medlem har du rabatt på kurser. Distanskursen har du 450 (!!) kr rabatt på. Koden får du i medlemsbrev.

Bli medlem nu!

DJUPDYK I HOLIYOGAN - 1 TIMME - GRATIS!!

På en timme får du ett djupdyk in i HOLIYOGAN. Du får veta vad det är (14 min), hur man anpassar yogan efter behov och hur man utforskar sin attityd när man yogar (20 min). Sen får du även 31 minuters exempel på meditation, pass och vila med ett för HoliYogan typiskt chakrasamtal.

DJUPDYK GRATIS!

Utbildning i HoliYoga

APRIL 2021 -
NOV 2022

Utbildningen består av 13 moduler à 4 dagar + en reservmodul. Läs i prospektet hur utbildningen anpassats för ev virusmotstånd. Läs om:
- Vad HoliYoga är och gör för utövaren
- Kursplan
-Gästlärare
- Det sensationellt anpassade priset 49 990 kr inkl moms, just denna omgång och varför
- Hur ser en modul ut? Boende, mat, praktiskt

Läs och gör dig redo för en genomgripande upplevelse på djupet som för de allra flesta förändrar förhållandet till sig själv och livet.
PROSPEKT >>>

ANMÄLAN >>>
Lärarutbildning - anmäl

CHAKRAGODIS E-kurs

Håll utkik efter släppet!
5 veckors e-kurs för dig som som är motiverad att möta några chakrasamtal i dig och gå djupare med din egen träning och reflektion.

PREMIÄRKURSEN GES TILL SUPERPRIS!

Lärare: Ulrica Liavor

RÖSTYOGA GRUNDKURS - nytt datum i vår pga Corona

Röstyoga ger redskap att i trygghet öppna inre dörrar till sedan länge tysta rum. När energin blockeras skapas trötthet i alla system. Att få börja andas, klinga och bo i sin kropp är stort!

Hur utvecklar man andningsmedvetenhet? Du får lära dig olika yogiska andningstekniker och hur de påverkar oss, meditation för att få en chans att stanna upp, vila och läka samt att hitta in i och ta plats i kroppen med hjälp av ljud och toning i kombination med långsamma yogarörelser.

Röstyogan använder även rörelse av andra slag för att lära känna kroppen och vad den vill uttrycka. Vi gör övningarna mjukt och kontrollerat, efter bästa förmåga och på egna villkor.

Nytt datum vår 2021 lö-sö  kl 10:30–17:30 Anmälan Till SMI’s expedition 

Holiyoga - helgretreat

Håll utkik efter helgretreat på Shanti. Jag och Holiyogalärare och leg psykoterapeut Ulrica Lûtje, ska njuta av att få rå om ett gäng som längtar efter vila och djup en hel helg på Shanti i Västerås. Det ska vara enkelt och som en oas och säkert med tanke på virus. Ulrica Lütje finns för reflekterande samtal om det kan hjälpa dig i din process. Men vi återkommer med datum, pris och info när vi har hittat en gemensam ledig helg. Hör av dig i tid om du är extra intresserad!

MOD & DRAKSVANSAR

Hittar du ditt MOD när du behöver det?

Det här ska du få göra:

  • Expandera, andas och låta din fantasi guida dig in i modet
  • 6 tydliga övningar för MOD som du kan fortsätta träna
  • Många härliga sånger för MOD
  • Lång guidad vila för MOD

Det finns ögonblick i livet som kräver din närvaro och de ögonblicken kräver sällan snällt och varsamt och inte med en viskning eller kärleksfull inbjudan, utan med ett krigsvrål, något som kräver att vi reser oss, sätter ner fötterna djupt i jorden och kräver oss att gå stadigt igenom det som är.

 

Uppskattad yogakväll som gavs den 4 och den 10 januari 2021. Nya yogakvällar kommer och kanske denna i repris någon gång.

RETREAT 18-24 juni

”Som jag längtar!!! Jag var med förra året och det var så bra. Rent av bäst!!! ” Linda deltagare
-Fokuset ligger på DIG SJÄLV!
Gör ett fördjupningsjobb med dig själv - om du vill. Eller så är du bara med och njuter.


- HOLIHEAL - Yogisk Healing - som är en metod utifrån HoliYogans principer som i sin tur bygger på universella principer såklart. Du ges gott om tid att lära dig ett antal tekniker att ta med dig hem. Passar både dig som är ny och dig som redan utövar någon form av healing. Vi tränar t.ex.; chakrastretch, andetagets kommunicerande kraft och healing inspirerad av Yoga Nidra. OBS! Om vi behöver hålla avstånd pga corona, så jobbar vi djupt med healing utan beröring.
-HOLIDANS - Vi öppnar upp med härlig HOLIDANS, ett HoliYoga-koncept som integreras med mjuk och djupgående HoliYoga. Via kropp, rörelse, dans och massa spännande musik jobbar vi med chakrasamtalen och skapar djupa terapeutiska effekter.
- TYSTNAD - härlig tystnad och även härliga samtal…om du vill...god mat, bastu, bad, breathwalk...mums!! Du kan välja tystnaden i den utsträckning du behöver och vi respekterar varandras val och utrymme finns att välja.
- CHANTING är viktig i en HoliYogamiljö! Vi sjunger och tonar, jag använder klanger, skålar, harmonium och gong för att stimulera en läkande vibration när vi sjunger.

Här bestämmer DU vad du vill och bedöms inte av någon för någonting. Vill du vara för dig själv är det lika ok som att vara med andra. Det är DIN vecka, bara för DIG, en chans att läka och landa.

All yoga och healing, chanting etc är till rimlig peng och mat, logi, lokaler likaså och maten är GENERÖS och helt underbar! Vi turas om med små stunder i uteköket och hjälps åt med sallad osv

Info om pris och anmälan kommer snart.

HOLIYOGA GRUND via ZOOM

Alldeles strax kommer upplägg för 2021 års version av HY Grund som brukar vara 3 dagar. I år blir det en variant på zoom för dig som vill lära dig HoliYogans grundsredskap för egen del eller för att ev påbörja någon av utbildningarna.

HORMONYOGA

Utbildningen i HormonYoga har fått stå tillbaka pga prioriteringar i coronatider. Nu planerar jag att dela med mig av vissa sekvenser och pass online. Jag vill kunna ge dig som är motiverad att ge dig lite extra tid och omtanke under en period där jag stöttar med genomgångar, frågestunder och pass online. Hör gärna av dig på mail och delge önskemål så kanske kursen kan påverkas i sin utformning till viss del. Maila: [email protected]

Det finns allt från gratis meditation till yoga hemifrån eller utbildning

HoliYogan tål alla format och försöker möta dig där du är, så att du kan ta del även om du inte kan komma till mig i Västerås. Börja med att bli medlem om du vill få en känsla av HoliYogan och Ulrica Liavor!

 

Testemonial terminskurs DISTANS

"Tack för din röst som får mig att slappna av.
Tack för dina ord som får mig att möta allt som gör ont...mjukt.

Tack för energin du ger som får mig att våga hålla kroppen öppen när den helst bara vill krympa ihop till en hård klump.
Tack för din otroliga förmåga att göra HoliYoga av livet som pågår just nu.

Tack framförallt för din sjuka, varma humor som hjälper mig att se mycket av det mörka och hårda i ett annat sken"
 
Deltagare i Ulrica Liavor LIVE vt 2020
Läs mer!

Kursinnehåll TERMINSKURS ONLINE

Vi mediterar, dansar, sjunger, vilar, sträcker ut, omfamnar, utmanar - som vanligt en väv som vävs utifrån DIG. ALLA kan vara med smärtburen som vältränad. Det handlar om DIG och att möta det du behöver nu. Du kan ligga och lyssna på passen om du känner så. Alla tillstånd påverkas mjukt och varsamt med maximal mängd acceptans och kärlek.

Alla som deltar i rummet och/eller live eller bara live, får massor med härligt material som kan hålla var och en i härligt HoliYogiskt flöde hela terminen.   Nu kan vi se fram emot en underbar och viktig höst tillsammans!
Innerligt, varmt välkommen!

Ulrica Liavor
Läs mer FÅ GRATIS MEDITATIONER & YOGA

Meditation för MOD - helt  ny! GRATIS
MISSA INTE KVÄLL FÖR MOD 4 jan

"Jag älskar MOD-meditationen! Känns som att jag ökar min rymd när jag gör den. Jag rätar upp ryggen, lyfter hakan och känner min draksvans, och med den kan jag svepa runt och hålla mitt ”space” Christina

"Åh Vilken Fantastisk stund. Vackra Ljud, din lugna röst som tar mig genom en resa i kroppen. Magiskt. Längtar tills nästa gång. Känner mig förankrad o trygg.” Pia

BLI MEDLEM GRATIS

MORGON- och KVÄLLSMEDITATIONER - GRATIS


"Det här är det bästa jag har hört! Jag älskar båda meditationerna! Lyssnar varje morgon och kväll - åh det hjälper mig helt fantastiskt - tack Ulrica!"

"Jag och min man sov som grisar!!"

BLI MEDLEM GRATIS!

Medlemsmeditation!
SMÄRTA - GRATIS

"Jag lyssnar på din meditation om smärta.  Den är helt underbar och hjälper mig verkligen."

”Jag hade stor användning för smärtlindringen den var riktigt bra och intressant vad som hände i kroppen o med smärtan… smärttransformeringen som jag upplevde väldigt kraftfull."

"Den här meditation hjälper verkligen mig att luckra upp, mjuka upp och lätta upp oro, tyngd och emotionella låsningar som fysiskt sitter runt huvud nacke. Fötternas och benens trygga tyngd delar med sig."

Bli medlem!

4 minuter från LUCIAKVÄLLEN

4 minuter sammandrag av 3 timmars ✨✨✨LUCIAMEDITATION✨✨✨, då många frågar vad vi gör i 3 timmar 😃 ❤ Vi njuter av närvaro, samvaro, djup, innerlighet, djup ljusvila, skratt, tårar och gott julfika ❤ 3 timmar går fort...

 

Bli MEDLEM utan krav, du FÅR GRATIS meditationer ca 1 g/mån

Ladda dig för de utmaningar vi tycks ställas inför ständigt...I livet, med corona, relationer, sinnet, stelhet, hormoner, åldrande, smärta, trötthet...Hitta din kraft, tillit och glädje i en HoliYogakurs eller med fina meditationer helt gratis som medlem.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.