3 500,00 SEK

Chakrapsykologi, fördjupat medvetande och HoliYoga i kombination är varsamt men djupgående. Därför:
Du som individ,  ansvarar för att inte utöva HoliYoga i akuta tillstånd, fysiska eller psykiska. Det akuta bör alltid tas om hand och lugnas först. Du kan vara skör på olika sätt, men inte akut, för att på ett bra sätt ta emot den här e-kursen.

Om du lider av något som du upplever tar akut, starkt utrymme i dig, så uppsök i första hand lämplig vårdgivare! Genom professionell hjälp och ev adekvat medicinering kan du erhålla nödvändig backup och behandling för att sedan kunna jobba vidare med dig själv med hjälp av HoliYogan som är en varsam, men kraftfull metod. MIND har tips på vart du kan vända dig eller hitta din vårdcentral här

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
 

CHAKRAKURS

Chakrapass i din egen takt med Ulrica Liavor. Chakrapsykologi, fördjupat medvetande och djupgående HoliYoga för 4 teman. Ta del av de spännande chakrasamtalen som ett sätt att komma närmare dig själv, förstå dig själv lite bättre, omfamna det som är du och utvecklas!

Du får mycket i denna kurs:

 • 4 videos bara i introduktionen som tar upp vad HoliYoga är, anpassningar, vem är Ulrica Liavor mm

 • Under 4 veckor (eller det tempo du vill) får du varje vecka ett mycket potent HoliYogapass för 5 av våra 7 huvudchakran:
  Vecka 1. sakral/hjärta
  Vecka 2. eld
  Vecka 3. rot/hjärta
  Vecka 4. hals
  Till varje pass hör meditation, vila och reflektioner.
  Ibland kommer en fantastisk bonus i form av extra guidad meditation på mp3 t.ex.

 • Du får tillgång till en sluten fb-grupp där du kan diskutera, fråga, reflektera osv en assistent ger feedback då och då och Ulrica tittar också in ibland. Det finns redan massor med intressanta frågor och svar att läsa i gruppen från tidigare deltagare. Priset på kursen är satt för att vara en mer självständig process. Viktigt att du vet detta!

 • Du kan ladda ner allt material, även alla videos och se för alltid!!

 • Du kan påbörja kursen omgående när du har betalat och du gör det sedan i din takt även om materialet pytsas ut per vecka för att ge dig en struktur.

Chakrapsykologi är en av många kartor vi kan använda för att öka medvetenheten kring tankemönster, invanda beteenden och kroppssignaler. Själva chakrasystemet beskrivs i termer av energi, men har även påtagliga kroppsliga beröringspunkter, liksom emotionella, mentala och psykologiska.

I HoliYogan är chakrapsykologin central som utgångspunkt för hur man hittar in i kroppens behov av inre kommunikation. När öst möter väst i sätt att formulera människans utvecklingsfaser och reaktioner på svårigheter och motstånd i livet, så kan nya sätt att orientera sig i sig själv och sin inre karta uppstå som är inspirerande och utvecklande. Allt detta utgör förstås en kuliss till vad och hur man gör yogan, vilka övningar man väljer och hur man utför dem.  / Ulrica

// Chakragodis är en kurs du gör på egen hand. Du kommer endast få rimlig mängd personlig feedback inom ramen för fb-gruppen. Du får strukturen som hjälper dig att hålla fokus och du har fb-gruppen att lufta dina tankar i. Behöver du mer individuell handledning kan du  boka HoliYogaTerapi med mig eller någon  jag rekommenderar, t.ex. assistenten. Detta ligger dock helt utanför denna kurs.

Vad säger deltagare?

"Samtal med hjärtat kändes som att träffa någon man saknat och längtat efter; lättnad, glädjetårar, välbehag, bubblande skratt. Känsla av oändlighet så påtaglig TACK"

Deltagare

"🧡🌹💚En toppen kurs! Som väcker mitt inre och påverkar det yttre🧡Tack!"

Deltagare

"Härlig djupdykning i chakrasystemet. Få möjlighet att knyta ihop olika chakror för större energiflöde och lugn. Att med guidning kunna samla ihop mentalt skräp och göra sej av med det var en otroligt skön känsla."

Deltagare

"Så härligt med chakrornas samtal. Min kropp blir glad och tankar att ta med sig ut i vardagen och omsätta i praktiken. Reflektionsfrågorna är också guld att ta med sig in i passen och i vardagen."

Deltagare

"Jag har lärt mej att ta saker i min egen takt efter min förmåga just i nuläget. Det känns så otroligt skönt att inte sätta krav på sej själv."

Deltagare

"Sista passet så fint närvarande. Känns som knoppar brister. Vill brista ut i gråt men går inte. Ljud så läkande ända långt in till själen.Så Tacksam för att jag gör detta för mig själv.Känner att jag samtalar och omfamnar mig själv."

Deltagare

"Tack Tack! Ska göra om och Om igen...alltså intuitionen är så Stark och min andlighet blommar.Tillit till mig själv byggs på mer och mer. Nu tar jag plats! Och det är Så fucking sköönt! IAM"

Deltagare

"Gjorde hjärt/rot passet helt liggande. Fast hela jag dansade ändå fast jag låg på rygg. Gick inte att ligga still. Sen meditationen så skön, att känna in kärleken till sej själv och det finns nog lite att jobba med, men inte så mycket egentligen insåg jag. Att känna inifrån att man är värd att älskas och att man kan älska kändes på något sätt som ett konstaterande, att ja så är det nog."

Deltagare